7/1/07

A Mediona amb el super Jau!!!!

Sí senyor, dia 4 al vespre en Jau em proposa d'anar a escalar!!!!! Quin regal de reis, oe, oe, oé!!!!!

El porto a Mediona i passem una jornada d'escalada genial. Un dia esplèndit, amb un sol espatarrant i tota la paret per nosaltres dos.

Ens varem currar tot solets les següents vies:


  • Fàcil (IV+): tots dos la vam encadenar de primer

  • Psskk (V+): tots dos la vam fer de primer. En Jau casi l'encadena i jo vaig agafar un cop la cinta. Queda pendent encadenar-la.

  • Esquerda (V-): en Jau la prova i fa la seva primera caiguda de primer. Jo li regalo un metre de caiguda al estar lluny de la paret (quin company!!!!!). El pobre es dóna un bon cop a genoll i tornell però no obstant hi torna com un valent. Aconsegueixo encadenar-la de primer (ajuda haver-la fet dos cops l'altre dia) i en Jau la fa de segon. En Jau li posa una "X" i el proper dia no la perdona!!!!!

  • Ja pots comptar (IV+): li tibo de primer, el primer pas de IV una merda tret que tinguis l'alçada del Jau, en la segona xapa paso la corda malament i he de recolar per desfer l'error (crec que si no l'hauria encadenat). La resta de la via fàcil. En Jau la fa de segon sense problemes. Al baixar passa la corda per la via de l'esquerre, la "Variant" per que la poguem fer en top rock.

  • Variant (6a): la pujo posant el peu en vàries xapes. Encara falta tècnica i força per fer-la de primer!!!!! En Jau la puja de segon de puta mare!!!!! Quin crack!!!!!!

Mola molt aquesta paret. A més només és un dels 6 sectors que hi ha i té 23 vies!!!!!





No hay comentarios: