1/1/07

Passejada/Escalada a Mediona

Primer dia de l'any, primer dia "oficial" d'excedència i primer dia d'escalada. Amb la meva chica grigri i la meva goseta. Què més es pot demanar?

Doncs sí, ens hem aixecat, encara amb resaca, i hem decidit anar a fer un volt amb la Coloma. Prenc la guia "Barcelona y alrededores" per anar a mirar alguna zona a prop de casa i hem escollim Mediona que està a 15-20 minuts.
Deixem el cotxe a la depuradora i passejem fins al castell. Avui estava tancat però ens comenta l'home que el cuida que es pot visitar i quedar-se a dinar per uns 16€ aprox per cap tot inclós (cal demanar amb antel.lació i es pot fer costellada, calçotada...). Hi ha un rètol de prohibit gosos però si es porta lligat i se li diu prèviament es pot gestionar. Total, que queda pendent anar-hi (escalar, dinar bé en un castell, visitar-lo i que ens expliquin la història i les llegendes...)
Abans de marxar convenço a la Isabel per que m'aseguri en un parell de vies i poder treure'm el mono d'escalar (a sant de què havia posat jo la bosa al cotxe!!!!). Donat que el bateix com a chica grigri al Garraf va ser bó ha accedit. He fet dos vies del sector El Molí:
  • Esquerda (V-): de primer m'he penjat un parell de cops i he agafat la cinta (canguelis! i baixa forma física!!). Després l'he encadenanda de segon. Molt maca, com diria l'Ori, només té un pas!!!!
  • Fàcil (IV+): crec que és la primera via que encadeno a vista i sense fer cap trampa!!!!! (que consti que no és difícil però tampoc tant fàcil com el seu nom indica, si més no per un principiant com jo)

Hi ha varis quarts i cinquens, la roca es bona i hi ha bons cantos i repises. Així que cal tornar!!!

Apa, ja he fet la meva primera narració!!!!!!

Us passo el telèfon del Castell per si algú hi vol anar i reservar: 93.898.57.01 (Ramon)

3 comentarios:

TRanki dijo...

Ei Katako!

Tibali que són dos dies...

Joe stic per aquí..presa de una grip i amb feina...potser DIVENDRES dia 5 puc sortir.

Dissabte i diumenge segur..dissabte just al matí ( amb reserves) i diumenge fixe que anem a algun lloc...

Et truco

Unknown dijo...

Podriem organitzar una escalada-costellada - cultural i passar el dia.A mi escalar em dona gana!!! Te bona pinta.
Ho podem deixar en les teves mans??

L+

En Massagran dijo...

Home, doncs per ser que "només té un pas", el pinyo que m'he fotut ha estat prou maco, no?

M'encanta la idea de l'Anna d'organitzar una costellada-calçotada! Matí de fer vies, dinar i fer el gos. Mirem-ho?