24/5/07

Washingay!!!!!!

En John, un personatge que vaig coneixer en el meeting d'ahir m'ha recomanat un amic seu a Washington (en Bruce). Doncs be, l'he trucat i hem quedat per anar a sopar plegats amb dos amics seus. Resulta que en Bruce es advocat i esta pre-jubilat. Per variar esta forrat. Els amics, dos llallos mes, un es professor d'accounting a la Washington University i l'altre administra les propietats d'una familia rica. En Bruce vol que em quedi a casa seva gratis aixi que dema deixo l'alberg i em trasllado amb ell.

Fins aqui tot be. L'unic detall es que tots tres son gays i viuen sols. El restaurant on hem anat a sopar era un restaurant de gays i despres hem anat a prendre una copa a un bar de gays. Tot el barri era ple de gays. Mai m'havia sentit tant observat i tothom s'apropava amb qualsevol excusa per saber qui era. Joves i llallos. Aixo si, son encantadors i molt dolcos (i una mica tocons). El cert es que he rigut molt.
De moment aixo es tot el que vist de Washington aixi que dema espero poder ampliar el meu concepte de la capital del pais mes important del mon!!!! Jo de moment, continuare essent encantador que en Bruce vol ensenyar-me la ciutat for free. Aixo si, ja li he dit que tinc novia i gossa!!!!! Apa, marxo a dormir i a rentar-me el cutis per dema.

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Quin perill!!! Amb el cul tan guapo que tens....;D
Es conya, segur que t'ho vas passar genial!! Els gays acostumen a ser gent molt divertida i que sap treure el màxim partit de la vida!!!
L+

Anónimo dijo...

eo ninet!
quins dies més intensos, quantes trobades interessants...
un viatge que posa a prova la teva confiança i on reps tant com tu estiguis disposats a entregar...
m'encanta imaginar-te perdut entre aquests personatges
muamau
p

En Massagran dijo...

Josep Manel, tornaràs amb un culet que semblarà la bandera de Japó!! Hahahahhaaaa... tiu, quina enveja!

Aprofita-ho molt, que nosaltres aquí anem progressant del 5 al 5+ ahahahahaahahaa i la nova promesa de l'escalada ja ha arribat. CUIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAOOOOOOOO!!

Cuida't molt tiu! JA tinc ganes de veure't! :*

Anónimo dijo...

kotakin guapete, kenomentere yo ke me los pones kon el pijoway ese de waxingay eh?

kagondena kon los waxinguays, muxa pasta muxo accounting i de ke serveixen ara les meves paciències fen-te de monitor, agunatn-te lka korda i explicante els passo si et perds per un quir as folk?

traidorcillo traidorcillo...hehhehe

TR

Josep Manel dijo...

ei colla, quina alegria rebre els vostres comentaris, en un dia gris com avui s'agraeix i molt!!!
Tranki, ja saps que la meva fidelitat es tant ferma com un buril montserrati. Jau, pobre de tu que quan torni no m'obris les vies que jo no m'enrecordare ni de fer el vuit. Pilarin, MUUUUAAAAA!!!!! L+, tranqui que ja saps que el meu culet no es toca!!!!

Mercè dijo...

Hola cunyi!
Tinc una fantàstica foto teva del desert de "salvapantalles" del meu ordinador.
Em fas una sana enveja per els llocs on vas, però no per la forma, ja em coneixes i amés jo no tinc el teu " morro"
Passa-ho tant be com puguis, ja saps, la vida son dos dies i una experiència així s´ha d´aprofitar al màxim
una petó molt fort!!