18/7/07

San Francisco: cara o creu

Quin fred que carda en aquesta ciutat!!!! Te un microclima degut a l´aire fret d´Alaska i a l´aigua calenta del sud que fa que hi hagi molta boira. La ciutat esta en una bahia i el Golden Gate Bridge uneix els dos costats. Pero hi ha encara un altre pont mes llarg encara tot i no ser tant famos. He trigat dos dies en poder veure´ls sense boira pero ha pagat la pena. La ciutat esta plena de colines i per aixo els seus famosos carrers amb dunes per on circulen els tranvies. La ciutat ter forca vida i tribus urbanes. El barri hippy amb nostalgics dels 60-70 on a les seves botigues pots trobar de tot. Els gays, lesbianes i transexuals abunden per tot arreu. Per algo es la ciutat mes lliberal dels EEUU. Els locals de festa, baretos per les birres. Hi ha un famos club d´intercanvi de parelles, per gays, lesbianes, heteros... El barri xines (el mes maco i el segon mes gran dels EEUU), Russian Hills, Fisherman´s... En fi el que vulguis.


Ara, el mes impressionant el tour per Alcatraz. Tenen les millors vistes de la ciutat pero quina putada estar tancat tenint a tocar tant a prop la llibertat. Es realment sobrecollidor ja que les dimensions de on vivien (celes, menjador, cuina, llibreria, pati...) son ridicules. I pensar que s´hi estaven anys. Aixo si, els americans han montat un showtime que t´expliquen com es van fugar, el moti que va haver... Realment paga la pena.


Aixo si, jo en aquests dies estava en una altra lluna. Pel meu cap nomes rutllava la idea de deixar els EEUU i canviar de pais. Definitivament estava cansat dels americans. No se si es que no hi ha hagut feeling o simplement necessitava un canvi d´aires. Les opcions eren Mexic amb el Timo, Mexic amb la Ersilia, Brasil amb el David, Argentina o continuar per EEUU. Argentina descartada perque es hivern, Ersilia descartada perque torna a EEUU el dia 1. La opcio de Mexic amb el Timo es la mes barata, l´idioma cap problema i a mes puc continuar practicant angles amb ell. Visitaria les runes mayas, cancun... Aixo si, cada dia en un lloc diferent i voltant sense parar. La opcio de Brasil es super cara pero em puc estalviar l´allotjament durant dues setmanes. Mentalment Mexic era la millor opcio pero no estava segur.

D´altra banda, tampoc trobava ningu amb qui compartir cotxe per anar a Yosemite. Els dies passaven i no sabia que fer. Al final, vaig optar per deixar que la vida tries per mi i acceptar el que fos. Cara Brasil, creu Mexic. I va sortir cara!!!! Aixi que cap a Brasil!!!!
Vaig contractar el vol (amb varis problemes per que no acceptaven targeta que no fos americana) i al moment vaig tenir tres propostes per anar a Yosemite.

Una era d´un gay de 51 anys amb qui vaig anar a passejar per la costa del Golden Gate Bridge per la tarda. El tiu es un artista bohemi pero no va haver feeling. Crec que va ser mutu. L´altre, tambe via craiglist.com, no es va concretar. I finalment, en Dimitri, un noi grec de 32 anys que esta fent la volta al mon durant un any. Ens vem entendre rapid. Aixi, que cap a Yosemite plegats i despres cap a Rio de Janeiro.

No hay comentarios: