16/4/07

A volar!!!!!!!

Ahir varem anar el senyor Jordi i un servidor a la Placa de la Pluja a Can Jorba. En Jordi va arribar 30 minuts tard a Ca l'Ana (ell que sempre és puntual, o millor dit, era). En una altre entrada ja aprofundiré sobre els darrers canvis de comportament del meu company que tenen una justificació molt comprensible i envejable!!!!!
La jornada va ser molt profitossa, 8 vies ell i 9 vies jo. El que fa començar a escalar a una hora raonable enlloc de plantar-se a la paret a les 13h després d'esperar l'horeta de rigor als companys i fer un esmorçar d'entre 1 i 2 hores. Tot això i a les 17:30h ja havíem acabat. Tot just posar peus al terra després de la darrera via ens va caure un xàfeg de 5 minuts fent honor al nom de la zona. Per sort va quedar en això ja que la baixada al cotxe ja és prou exposada i relliscossa per si sola. Ni el Jordi ni jo ens vam escapar de varies relliscades i cops de cul al baixar. Això sí, de tornada a l'Ana la clara i les patates braves van sentar a glòria!!!!!

Al que anavem, el més significatiu de la jornada: la primera volada del Jordi anant de primer. Això sí, en un 6b!!!!!!!!!!!Si, si, en un 6b i el Jordi. Quatre metres de caiguda. Dos o tres per que tenia la cinta a tocar de la boca i donat que volia encadenar la via no va gosar afagar-la amb la mà, mes un metre que li vaig regalar per la distància que em separava de la paret. Va ser la caiguda més silenciosa que he presenciat. El tio no va obrir la boca ni avisar que podia caure (sort que no m'havia demanat corda per xapar que si no va al terra directe). Simplement va volar i jo flipar!!!!!!!

Doncs així les coses i la confiança del Jordi de llançar-se a la vida us detallo les vies que varem fer ahir:
  • #13 Tochin (V+): li tibo de primer i "encadeno" (lease agafo) totes les cintes exceptuant les dos primeres que es poden xapar repenjant-se a la roca del costat. Quina merda. Poso com excusa el fet d'haver anat al plafó divendres i trobar a faltar les presses de colorins que es veuen una hora lluny. Arriba el Jordi i l'encadena de primer. Ja sabem qui serà el Tochin avui.
  • #12 Scare face (6a): el Jordi la deixa muntada i li fotem tots dos en top-rope. Després de fer la #11 l'encadenem tots dos de primer.
  • #11 Benito Bombilla (6a): la pujo de primer i en l'última xapa mi penjo per falta de pila. Estic a un pel de fer-la a vista!!!!! En Jordi sí que aconsegueix encadenar-la. Així que la torno a intentar després i aquest cop sí que aconsegueixo encadenar-la. Al baixar deixo equipada la #10 per fer-la en top-rope.
  • #10 Valentín Casanovas (6b): a aquestes alçades, donat que jo havia fet una pujada més que el Jordi li tocava a ell pujar. Com havia dit havia deixat muntada aquesta via per fer-la en top-rope. Doncs per sorpresa meva el Jordi treu la corda i es posa a fer-la de primer. OLE TUS HUEVOS!!!!!!!. La volada ja l'he explicada. El que no he dit es que van haver dues volades més en el mateix lloc i tot i així va acabar pujant-la. Agafant cintes sí. PERO DE PRIMER. Jo vaig pujar-la en top-rope i casi l'encadeno. Puta pila!!!!!!!
  • #????. Hi ha una via entre la 10 i la 9 que el Jordi va encadenar a vista. Jo la vaig encadenar de primer després (tot i que agafant la cinta de la R) i tots dos varem coincidir en dir que era un V+. A veure si algú dels que hi enteneu ens ho confirmeu.
  • #09 Els sinxampú (6a): en Jordi li tiva de primer i es baixa a la tercera xapa. Té els braços petats i no és per menys. Així que em concedeix el meu moment de glòria de la jornada. La pujo de primer però penjant-me en les darreres cintes. Després la tornem a pujar tots dos en top-rope. En queda un petit mal regust ja que casi l'encadeno (si es pot dir així tot i fer-la de segon) però just abans de la R en fallen les forçes i no arribo a una pressa!!!!!!

Jordi, ara ja tenim 3 projectes oberts: el del plafó i els dos d'aquí (Valentin Casanovas i Els sinxampú).

Apala, com diu l'Àlex, A CUIDARSE!!!!!!!

4 comentarios:

l'Alpino dijo...

Hola Kotako!!!. T'ha sortit una descripció rodona, immillorable de tot el que vem fer (braves incloses). Al web Kpujo surt la petita via i es diu "La primera" de 9m i li dóna un V (pelat).
Un altre dia ja parlarem de la puntualitat!!!!!! perdó, perdó jo no era així.
A tibar-li que han de caure els 3 projectes.
L'Alpino (o sigui el Jordi).

Anónimo dijo...

A veure, a veure, pq el jordi ja no és puntual????? Giorgio volem respostes!!!!!!! :-p
ale, guapos, quin dia més complet, eh?! doncs que sapigueu que aquest cap de setmana us tocarà aguantar-me!! i el diumenge vindrà ma cosina!

petonets!!

Josep Manel dijo...

home si bé la barbie tot s'aguanta millor!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

:-p