26/3/07

Al meu bon amic David
















Qui m'hauria dit al curs d'iniciació a l'escalada a l'octubre que acabaria fent migues amb tu!!!!!! Però si no teniem res en comú.

Doncs sí, no només hem fet migues sino que has calat fons en el meu interior. Poca gent deixa aquest buit per omplir quan marxa i aquesta és la sensació que tinc al acomiadar-me de tu.

No només han estat els dies d'escalada plegats i lo bé que ens ho hem passat ajudant-nos (i putejant-nos!!!!!!, que no oblidaré l'escalfalment amb el teòric 6a que va ser un 6b com tu tampoc oblidaràs la pressió de pujar darrera meu). Crec que això ens ha proporcionat l'espai on coneixe'ns, explicar-nos les nostres històries, compartir les visions de la vida i més en el moment de canvi en que tots dos ens trobem. En fi, l'espai on trobar una gran persona i un molt bon amic.

Doncs això, que estic molt trist per que marxis tot i que sé que és el que desitjes i que és el millor per tu.

Estem en contacte i que et vagi bonic, company. Et trobaré a faltar.

4 comentarios:

En Massagran dijo...

Brutal la foto, Josep Manel!

Qui ens havia de dir quan ens vam veure per primer cop al CEC que acabaríem així, aquí, pujant parets i compartint tant amb gent que no fa ni mig any que coneixem... Tinc moltes ganes d'anar a fer una via llarga amb tu Josep Manel! Sempre que tu li tibis als llargs guarros i xungos :)

Una abraçada i David, que siguis molt feliç!

Josep Manel dijo...

Jau, posem data que jo també tinc moltes ganes de fer via amb tu!!!! Ja saps que la meva agenda no ha de ser un problema.

David, avui he anat amb el Jordi a escalar i primer dia sense tu i caiguda de primer (mira que feia temps de la darrera!!!!). Crec que tinc un esginç lleu al tornell que en dos dies estarà com nou!!!!!

En Massagran dijo...

Ostres Josep Manel, espero que no hagi estat res! Ens hi hem d'acostumar, són coses que passen pujant parets, oi?

Deixa'm que m'entreni aquest cap de setmana Solius, i amb l'embranzida que portaré et diré de fer alguna cosa! Espero posar-me mínimament a to... :)

N'anem parlant!!

l'Alpino dijo...

Realment m'ha arribat al cor aquest acomiat i sobre tot quan penso en el primer dia del curset o veia a tothom superdiferent. I qui em diria que a hores d'ara no puc deixar d'escalar amb ningú de vosaltres i sobre tot amb el David. David posa't les piles que al novembre ens esperen els Andes!!!!